Tiden

Idag tog jag och lilleman oss till den här choklad fabriken som har öppet till och med i morgon. Det var inte vad jag trodde det skulle vara men tog en låda Mozart kulor och en tomte så fick det räcka :)

Snart ska jag inta sängen, i morgonbitti är det jobb som gäller men dock bara halva dagen vilket faktiskt är rätt skönt ibland iallafall. Har lite ärenden att fixa efteråt och så fort jag är klar så ska jag hem till mina killar och mysa med dem. 

Det slog mig precis att det är julafton om fyra dagar, för oss är det de iallafall. Börjar ju fira med min familj på måndag redan, åh vad jag längtar men samtidigt kan jag inte förstå att det redan är jul. Så snabbt allting gick. Hela detta året har gått så himla snabbt, jag har knappt hunnit blinka så har månaden varit slut. Det här med julkänsla, den finns här men den är inte stor men förhoppningsvis så blir det bättre både måndag & tisdag. Lillemans första jul, helt otroligt :) mitt hjärta tar ett extra skutt så fort jag tänker på det :) haha.

I helgen har vi en del planerat vilket kommer göra att dagarna går ännu fortare. På lördag får vi besök av Sara, Richard och Julia, ser verkligen fram emot det då det var ett tag sen sist. Under dagen kommer även vår lurviga lilla vän och hälsar på, här ska han va i en vecka under tiden hans familj gottar sig med sol och bad :) & på söndag då ska vi till Andres farmor och hälsa på & lämna hennes julklapp :) 
Kul att ha en massa skojigheter att se fram emot :)

Nu ska jag ta och göra mig klar för kvällen och gå och lägga mig, godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0