Tisdag

Gjorde oss klara i förmiddags och åkte ut en snabb sväng på väla, var hemma igen efter en timme vilket var rätt skönt , jag skulle ju bara in i ett par butiker och visste vad jag skulle ha men när jag väl gick där så kände jag att jag hade velat fortsätta men ingen mat med till lilleman så jag och han får ta en sväng där en annan dag. Var där vis elva och redan då tyckte jag det var jätte mycket folk på en vardag liksom men känns som det kommer va så nu fram till jul iallafall. Det är väl konstigt, jag gillar inte alls att gå på väla själv vill ju gärna ha någon med mig, förutom min lille påg då såklart men faktiskt var det riktigt skönt att gå där för sig själv och kunna titta på det man själv vill. 

Andre sitter och försöker natta lilleman, jag har redan suttit där i typ 45 minuter. Suck! Aldrig varit några problem med att lägga han innan men nu, bara stoj och lek. Provade att lämna honom själv men han börja stor gråta lika snabbt. Det vänder väl förhoppningsvis snart och om det nu är tänderna som gör att han är orolig på natten framförallt så är jag inte ett dugg förvånad, två tänder är ju framme och fyra är på väg så jag förstår om det inte gör ont och kliar en massa. Provade med lite alvedon men det är ju inget jag vill stoppa i honom bara sådär. Ja ja vi hittar väl någon lösning på allt detta så småningom .

I morgon ska jag till frisören & lilleman ska till farmor. Redan på morgonen ska vi iväg så får ta och hålla mig vaken i morgonbitti haha :) 
Bästa Petra ska få trolla med mitt hår :)

Det var väl det, hej hej !




Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Sååå långt och fint :)

Svar: Tack :) synd det inte är mitt eget bara :p
Helena ☆

2013-12-10 @ 21:41:06
URL: http://sarahnorrings.blogg.se
Postat av: Sarah Norring

Jaha, de trodde jag de var.
Ser så äkta ut :)

2013-12-11 @ 23:09:21
URL: http://sarahnorrings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0