Ett nytt försök

Jaha, lilleman samarbetar mycket bra idag. Har skurat hela badrummet, verkligen ordentligt inte bara vanlig städning av toa osv. utan allt. Han sov ena halvan och lekte i sitt gym andra halvan och nu sover tröttfisen igen.
Jag sitter här och bara sitter, surfar runt lite och slänger en blick på tvn då och då.. Himla skönt att bara vara.

Det är bara denna veckan ut sen har jag André hemma i 3 veckor. Ska bli riktigt skönt o kul att kunna hitta på någonting hela familjen så denna veckan kan gärna få gå lite snabbt faktiskt !

Idag ska jag även ge det ett nytt försök att lägga om min mat, mer grönsaker och mindre potatis, ris och pasta. Sist gick det riktigt bra och när jag väl ställde mig på vågen så blev jag riktigt glad.
Det hände ju lite saker sen som gjorde att jag inte hade tid eller ork till att tänka på vad jag åt, rättaresagt jag hade inte ens tid eller ork till att äta överhuvudtaget då allt verkligen var kaos och mamma befann sig i Spanien, Andres föräldrar var också på semester så där stod jag & visste fan inte vem jag skulle ringa men allt löste sig på bästa sätt & det har jag min kära sambo att tacka för :)

Nåja nu hamna vi på helt fel spår men iallafall 3 kilo kvar till det jag vägde innan jag blev preggo. Dom kilona ska nog också försvinna sen är ju magen där den är oavsett vilket så träning är väl det ända rätta, puh !

Får ta en dag i taget så får det komma efter hand helt enkelt!

Lillfisen ligger och piper i sängen så ska gå och titta till honom , hej hej !


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack. :) gott som tusan. Kyckling filé it is & en sås vi gör själva med chillisås, vispgrädde & sånt :) svin god till sallad & kött!

2013-07-30 @ 08:11:18
URL: http://sarahnorring.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0