Gyllene tider & 4 månader

Galet nöjd av gårdagens konsert med gyllene tider på Sofiero! Är såå glad för att vi faktiskt gick dit.

Kan väl säga att jag inte var så taggad under dagen dels för vädret inte var det bäst och dels för att jag inte ville lämna lilleman.
När vi kom till Sofiero så slutade kön vid Sofierokiosken så det var bara att ställa sig där i en timme. När jag smsa med mamma som också var där så fick jag ett svar "vi står i kö, nästan i Höganäs " så det fylldes på ganska snabbt men gick även snabbt att komma in tyckte jag.

Förbandet kunde varit bättre, Linnea Henriksson är ingen favorit, kändes mest som jag fick tinitus när hon stod där och gal ;)
Men helt klart värt väntan för när gyllene tider väl kom på scen så blev det ett jäkla drag och ännu bättre när vi hittade öl tältet där vi även såg perfekt :) två cider slank ner i denna kropp, dem första på väldigt väldigt länge men gott var det iaf :)

Allt hade gott jätte bra här hemma, lite skrik och gråt ett tag men sen somnade han och sov när vi kom hem. Kändes skönt att höra att det gick bra när vi ringde och ville hem :) den sista timmen fick jag extrem hem längtan och jag prata väl om lilleman stup i kvarten men det är ju min lille gulleplutt :)

Idag blir är det 4 månaders besiktning på honom på BVC, ska bli skoj att se vad han väger och hur lång han är. Vi ska även prata mat och smakportioner står redo för honom :) vi lär säkert prata en massa om gårdagen då vi träffades på Sofiero haha :)

Tänk att min plutt blir 4 månader idag, helt sjukt vad det går fort men kul är det att få se han utvecklas för var dag som går :)

Nu ska jag allt ta och göra mig klar, alt går extremt segt här hemma idag men men så är det ibland :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0