Helgen :)

Jaha, helgen är redan slut det gick minsann snabbt men vi har hunnit med mycket och ändå har det varit lugnt så det har varit en perfekt helg.

Igår kväll kom Fredde och Linda hit, blev en massa snack och efter dom gick var det bums i säng så man orkade upp idag.

Började dagen med ett besök hos Andres mormor och morfar sen vidare till mamma & Jonny där även hans syster och man var så ville ju såklart säga hej till dom.

Vidare ut till Sarah & Martin & kimbo och jag fick träffa min lille gosegos :) sååå längesen och som jag saknat den lille rackaren.

Varmt som tusan har det varit hela dagen, lilleman var inte alls på humör när vi åkte hem men han somnade i bilen och var på gott humör när vi väl kom hem :) en himla tur man har Ac i bilen alltså.
Hade mer än gärna lagt mig o solat eller åkt till stranden men jag vill inte va ute med lilleman mitt i solen liksom, måste veta att där är skugga annars är det väldigt orättvist mot honom så just nu är det inga promenader mitt på dagen direkt men det gör mig inget, nästa år då kan jag sola på :)

Önskar så att André hade haft semester men får allt vänta någon vecka till innan jag har han hemma i tre veckor, jag hoppas verkligen att de tre veckorna går långsamt :)

Tillbaka till filmen nu och lite gottegott att knapra på! Hoppas ni haft en bra helg !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0