Hemmadag

Det har varit en riktig hemmadag idag, i förmiddags sov vi hela familjen det var ju ändå dåligt väder och vi alla tre var trötta så gäller att passa på helt enkelt.
Sen kom vi väl in i en liten svacka då vi ville göra något men visste inte vad, palla inte något köpcenter, inte hälsa på någon och vi tyckte inte vädret var det bästa för hembyggdsparken. Lilleman busa i sitt babygym och vi föräldrar var bara allmänt sega, kanske inte borde gått o lagt oss igen där på förmiddagen men men..
Efter mycket velande så höll vi oss hemma, har fixat en massa i klädkammaren och än så länge är vi nöjda. Sovrummet vill vi också ändra om i men vi vet inte riktigt hur & i lillemans rum står två malm byrå och den ena vill vi ha någon annanstans men det projektet får vi ta längre fram helt enkelt.

Vill åka till Ullared också, handla lite ny till hemmet så som gardiner, sängkläder och en massa annat trams som man egentligen inte behöver :) det får också komma längre fram.

Har letat mig galen efter lillemans keps, över allt tycker jag att jag har kollat men hittar inte den. När man äntligen fått en keps till honom så försvinner den, typiskt !
Ibland undrar jag om där är någon som äter upp sakerna som bara är borta sådär..

Lill killen har slocknat sidan om mig så jag ska ta och resa på mig och sätta mig i soffan istället!

Varför har den lille så svårt att komma till ro på eftermiddagen, han är super trött och när han slumrar till lite halvt så åker ögonen upp lika fort, har slutat att försöka i timmar utan han får komma upp igen men det resulterar också i att han nästan är övertrött när han väl ska sova för natten.
Nåja den lille somnar iallafall och än så länge är det inga större protester ! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0