Min älskade plutt

Blev aldrig något städande, palla verkligen inte ta tag i det så får bli en annan dag.
Idag körde vi också på banangröt med Katrinplommon som slank ner galant, han hade nog kunnat äta en aning till men får väl ta det lite lugnt nu i början även om det känns som jag redan hade kunnat bytat ut ersättning mot mat på lunchen men kanske en anin tidigt ?!

Hur som helst så har vi lekt en massa i gymmet idag och leka flygplan tycker han är super kul och det är ju bra träning för mina armar om inget annat haha :) så kul att se han le så fort jag visar mig :) min älskade lilla plutt !

Han som inte har sovit på eftermiddagarna på länge har både igår och idag faktiskt sovit längre stunder och nu somna han precis i sin egen säng, brukar nästan alltid få ligga hos honom eftersom han inte kommer till ro riktigt, en trött gosse .

Har hittat ett köksbord och stolar jag vill ha så jag håller tummarna att det blir mitt eller vårt är det ju faktiskt ;)
Sjukt sugen på glass från Sofierokiosken åhh :(

Middag ska lagas nu iallafall så den är klar till André kommer hem!


Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Nä, ensam är du inte kan du tro! Sjukt drygt.. Varenda morgon denna veckan "jaha, vad ska man göra idag?" Och så blir de bara man är hemma endå. Pjuh.. Ja snart helg & gubbarna är hemma. Wiho.. :)

2013-07-17 @ 18:45:04
Postat av: Sarah Norring

Ja eller hur! Pjuh.. Som sagt, synd jag är Hans fru annars hade vi haft varandra att sysselsätta & hitta på ngt med. Haha :) vi är väl bara inne i ngn tråkig perid nu. Får försöka använda den lilla där uppe & hitta på ngt skoj :)

2013-07-17 @ 23:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0