Nyfiken

Det blev snabba ryck hem till mormor i förmiddags som tur var hade lilleman hunnit vakna så var bara ner med han i bilstolen och in i bilen och gasa.
Mat & blöja fick vi ta där och mormor blev lika glad som alltid när vi kommer :)

Eftermiddagen gjorde vi inte ett skit, lilleman somnade och det gjorde jag också sen kom André hem och vi tog oss en promenad ner till sommarköket på Råå och käka glads och hem igen.

Plutten börjar vägra ligga i vagnen, där ser han ju ingenting så jag förstår han så vi tog med oss bärselen och han satt hur bra som helst i den både dit och hem och trött blev den lille också. Vagnen dög en stund men sen va det inte kul längre.
Mat och pyjamas på han när vi kom hem sen slockna han nästan direkt.

Vet inte riktigt hur vi ska lösa det med vagnen, han är alldeles för liten för att sitta i sittdelen redan nu och när man ska ut själv med honom blir det lite jobbigt när han bara skriker och jag kan inte bära på honom samtidigt som jag kör vagnen iallafall inte en längre stund.
Svårt det där, hur har ni gjort ?? Eller det kanske bara är vi som har det problemet ?!

Nu ska jag hoppa i säng, en ny dag i morgon. Inget planerat men något ska vi minsann hitta på :)


Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Lias var likadan. Började med sitt delen när han var typ 4 månader om jag minns rätt eller om de var närmre fem. Vi hade ju fördelen att de var kallt ute för vi bunka upp med filtar runt honom men de är ju inte så lätt för er nu när de är sommar :/ det var inte mycket Lias låg i sin liggvagn. Han gilla inte de alls.

2013-07-08 @ 22:25:00
Postat av: Tess

Min lilla har alltid fixat det, men prova annars med kuddar bakom. Så han blir liksom halvt liggandes. Se om det fungerar :-)

2013-07-09 @ 08:10:23
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

är det du på bilden på kortet där bak ? :-)
Liten tonårstjej ? :-)

2013-07-09 @ 22:52:00
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0