Tröttis gosse

Dagen börjar gå mot sitt slut, lilleman somna för en stund sedan. Det var en trött liten gosse kan jag säga men han ville inte alls komma till ro men sen så gick det minsann.
Han ligger inne i min säng och emellanåt så kommer där ett tjut precis som han blir jätte ledsen så när vi väl går in så sover han som en stock, kan undra vad den lille drömmer om.

Idag har vi tagit det så lugnt som man bara kan, skönt det med faktiskt. Blev en runda till barnenshus och toys r us och lite handling på Coop bara.
Tiden har ändå bara susat fram och ja, nu är det kväll!

Planen är att åka till hembyggdsparken i Ängelholm i morgon, får se lite hur vädret är också. Är det för varmt så vill jag inte för lillemans skull så vi får se hur vi gör när vi vaknar.
Denna sommaren får bli lite sisådär med tanke på att han är så liten, skugga måste finnas och gärna inte allt för varmt!
Nästa år har vi mycket att se fram emot iallafall och inte minst vår resa till Mallorca :) men det är låååång tid tills det är nästa år & det är jag glad för så jag får mysa med min lille bebis ett tag till :)

Nepp ska ta och va social med min kära sambo sidan om mig. Trevlig helg !

Här var min lille snuffe inte stor, någon timme gammal bara ❤


Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Har ni också funderat på hembygdsparken? Vi med!
Får se hur vädret är lite senare dock :)

2013-07-14 @ 08:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0