Världens lyckligaste

Världens lyckligaste över vårt fina köksbord och stolar, kommer bli så bra när det väl är på plats :) har vi lite att fixa med i helgen. Lördag ska vi även ta oss en tur ner i stan hade vi tänkt, hoppas på fint väder denna gång :)

Dock hade det inte gjort något om det regna så jag kunde få använda mina gummistövlar . Känns som att bara för att jag köpte det så blev det sommar. Skulle köpt det i november istället så kanske vi hade fått 20 grader och sol.

Det var en ledsen liten kille som blev hämta hos farmor och farfar, tårarna sprutade så vi kom väl alldeles lagom. Somnade gott i bilen på vägen hem, vår lilla tröttis och det blev rakt ner i sängen för hans del när vi kom hem. Så dumt när han brukar lägga sig för natten vid åtta och vi inte är hemma men han får ju också vänja sig vid att man kan somna borta också men bäst är det väl när mamma och pappa är vid hans sida, såklart . Det här med att lämna honom över natten lär nog dröja ett tag tror jag, jag vill ha han hemma och det vill nog han med så ser ingen anledning till att lämna iväg han än.

Ska snart hoppa ner i bingen jag med, en renbäddad säng. Finns det något bättre ???
I morgon åker vi ut till Bjuv och hälsar på hos mamma&jonny, ska gå igenom allt mitt lego hade jag tänkt mig, gäller att passa på när man har koll på var det finns :)
Så småningom ska det hit, hur ska allt få plats egentligen ?! Så mycket leksaker och ännu mer lär det bli men han förtjänar allt och lite till, min lille plutt :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0