90

Helgen börjar närma sig sitt slut, både skönt och tråkigt men fördelen med att det är måndag i morgon är att man kan längta till helgen igen.

Igår var det som sagt kalas och restaurang besök i Höganäs då Andres farmor fyllde 90, tänk egentligen att det skiljer 90 år mellan henne och lilleman och tänk så mycket hon har fått varit med om genom alla år.
Var på bryggan och åt, super mysigt ställe och helt underbar god mat. Snacka om att man hamna i matkoma därefter.
Vår lille kille var med lagom till huvudrätten serverades, då sov han i sin vagn trots alt liv runt omkring. Fina lille killen som är så duktig. Han har börjat med något nytt också, hela kvällen igår så satt han och typ fnyste med näsan samtidigt som han skratta, ser ju skit roligt ut :)

Idag har jag fortsatt med städning, denna gången var det hallen mer än så hann jag inte då vi skulle hem till lillemans farmor och farfar och äta tacos som sen lunch typ. Blev även äpplepaj till efterrätt och farmor hade kokt äpplemos till Lill killen, han rös i hela kroppen, inget han gilla direkt men vi fick med oss en burk hem så får prova lite då oh då. Turkisk youghourt fick han också, usch ingen höjdare alls. Handlar väl lite om att han ska vänja sig vid det nya kanske.

Kom hem för en stund sedan och tänkte jag skulle ta tag i köket nu, puh ! Egentligen orkar jag inte men det måste göras. Har ju bara det och vårt sovrum kvar sen är det städat över allt från golv till tak och ja, här känns så rent och fräscht här hemma när varenda liten list och grej är avtorkad. :)

Ska resa på mig och sätta fart !






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0