Backe upp och backe ner

Vi kom allt ut på en promenad idag, trodde faktiskt inte vi skulle komma någon värt alls idag.
Backe upp och backe ner, jacka av och jacka på, svettigt, regnigt och jäkligt skönt :)
Fick även inviga mina gummistövlar, kanon att gå i fast lite skoskav men det hör väl till med nya skor. Så himla skönt att bara kunna traska på och inte bry sig om vart man trampar annars brukar jag bli blöt om fötterna bara jag går utanför dörren.

Lekt, lagat middag, badat lilleman som nu sover. Trött gosse blev ännu tröttare efter ett bad. Hoppas dock inte han sover alt för länge då han ska ha både pyjamas och mat innan det är natti natti.

Mys kväll med min bästa när lilleman sover för natten. 
Ny vecka i morgon och den börjar med dagis besök i morgon eftermiddag sen så ska vi ta och skicka in vår ansökan så det blir gjort!

Vad ska ni göra i veckan?

Kommentarer
Postat av: Sarah

När lägger han sig för natten? Tänkte mest på att han sov nu halv 7, men inte för natten? :)

2013-09-15 @ 19:48:05
URL: http://sarahnorring.blogg.se
Postat av: Sarah

Okej. Hade vi lagt Lias så hade de tagit flera timmar innan han velat sova igen. Haha :p Han kan senast sova vid 3 annars är kvällen körd för oss :p

2013-09-15 @ 19:57:03
URL: http://sarahnorring.blogg.se
Postat av: Sarah

Det har nästan alltid varit såhär. Räcker han sover 5
Minuter så är han hur pigg som helst. Hans var likadan när han var liten sägs de så han har väl fått de från pappsen. ;p

2013-09-15 @ 20:03:35
URL: http://sarahnorring.blogg.se
Postat av: Sarah

Innan sov han 1 1/2 timme på morgonen & 1 1/2 timme på eftermiddagen. Men de verkar som han ställer om kroppen till att bara sova en gång om dagen nu, så nu sover han typ en halvtimme på morgonen i soffan & 2 timmar ungefär i sin säng eller i vår säng om jag vilar med honom. :) hur mycket sover willebus? Stor han blivit förresten, helt sjukt vad tiden går! :)

2013-09-15 @ 20:07:40
URL: http://sarahnorring.blogg.se
Postat av: Sarah

Känner igen de där sovmönstret, Lias sov också lite så hackit liksom. Men de har ändrats :) ja, våra små gossar är inte så små längre. Men så himla kul allt som händer i utvecklingen. Snart kommer Wille krypandes :)

2013-09-15 @ 20:16:53
URL: http://sarahnorring.blogg.se
Postat av: Sarah

Ja, de är riktigt kul men de är som du säger mycket att tänka på. Men som tur är har vi inte mycket han kan komma åt. Man kan ju aldrig ha något på vardagsrumsbordet, toaletten får alltid vara stängd annars har vi toa papper på hela golvet. Lådor och sånt i köket har han inte gett sig på, men de kommer kanske. Och nikis mat vill han också på, annars är de rätt lugnt. :) haha ja, han ska alltid klättra på mig & hans, ja Niki också. Varenda gång han klättrar på henne så flyttar hon sig så han åker i backen, haha.. Så gulligt :) har Wille visat ngra tecken på att vilja krypa? :) eller resa sig upp osv?

2013-09-15 @ 21:00:58
URL: http://sarahnorring.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0