Det uppskattas

Vi är i full gång med att börja övergå till välling & än så länge så går det ju över förväntan.
Dock har vi bara gett han två kvällar i rad och endast lite grann så magen hinner vänja sig.
Igår så sutta han på nappen o titta på mig precis som "vad va nu detta mamma", och när han fick ersättningen efteråt så la han sig till ro i famnen och åt på för fullt.
Idag bytade vi nappen på flaskan till en större och det gick mycket lättare.
Natten till idag sov han som en stock till klockan sju så kanske mättar mer med välling, återstår att se denna natten :)

Kul att det nya uppskattas och det är kul även för oss att lära oss nya saker, även om dem inte är så svåra men iaf.

Klockan är inte mycket men känns som jag är färdig för sängen, brukar ju vila jag med på förmiddagen men så blev det inte idag och det känns.

I morgon ska vi ut och vandra den saken är klar. Har lovat mig själv att jag ska bli duktig med promenaderna iallafall några gånger i veckan & då är det egentligen perfekt med renoveringen av grannlägenheten eftersom jag vill komma bort från allt ljud en liten stund. Så inga undanflykter här inte, frisk luft behövs både för min och lillemans del.

Förresten satte han i en gunga sist vi va ute, han satt som en säck potatis eftersom han inte höll i sig men skratta gjorde han så lite kul var det. Får testa nästa gång igen då han kanske även är piggare o det går lättare, vi får se :)

Lilleman har somnat så nu ska jag ta och resa mig från min säng och gå ut till min stora älskling.
Önskat jag kunde ta en bild på lilleman och alla hans kompisar han har i sin säng, där ligger han med allting huller och buller ser rätt mysigt ut ;)

Nä godnatt på er !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0